Hall of Fame

De WV Kapenga Home Center  is trots op haar leden die in wedstrijden altijd proberen het beste resultaat uit zich zelf te halen. Het gaat er immers om dat je in wedstrijden steeds probeert optimaal te rijden voor zelf, maar ook voor je eigen team. In onze sport is het echter niet mogelijk om makkelijk winnaar te worden. Slechts een man, vrouw of ploeg kan in een wedstrijd winnen. Gelukkig heeft WV Kapenga Home Center een aantal (oud)leden die zich in het verleden en ook nu met de allerbeste kunnen meten op nationaal maar ook internationaal niveau. Denk hierbij maar aan Wiebren Veenstra, Peter Weening, Aafke Soet, Wim Stroetinga Alyda Norbruis en Tristan Bangma.

Jannet wint jeugdronde 2016

Stuk voor stuk leden die het verdienen om in de Hall of Fame een plaatsje te krijgen. Zij zijn het voorbeeld voor vele jongere renners die nu aan het begin van hun wielerperiode staan. Een aantal van deze leden hadden met het oog op Rio 2016 hun eigen web en facebook pagina’s opgezet. Onderstaand een overzicht van de verschillende pagina’s. 

Alyda to Rio

Alyda Norbruis: Road to Rio 2016  

Tristan Bangma

Tristan Bangma : On the road to Rio

Hoewel de weg naar TOKIO 2020 nog lang is zullen we ook die weg van onze toppers gaan volgen. 2017 is een jaar om te herstellen en het vizier weer te gaan richten op TOKIO. Zowel Alyda als Tristan hebben TOKIO 2020 in hun agenda aangekruist om er weer bij te zijn. Maar eerst zal daarvoor het e.e.a nog gedaan moeten worden.

We hopen dat ook jij in de wielsporen van deze renners kan komen. Wij bieden je in ieder geval een prachtige club met voldoende faciliteiten om je te ontwikkelen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.