Jannet wint de GOUDEN KETTING

Op de wielerbaan van Drachten werd zondag 15 mei de laatste selectiewedstrijd van het noorden voor het NK Jeugd weg wielrennen verreden Jannet de Vries van W.V. Kapenga Home Center  uit Drachten heeft op haar thuisbaan haar derde overwinning mogen noteren in een KNWU selectie wedstrijd . In een prachtige strijd met Leonie Bentveld (W.V. Otto Ebbens)  en Paulien Vrancke  (W.V. Meteoor Assen-Roden) mocht Jannet als eerste haar fiets over de finish drukken. Mede door de vorige resultaten gaat ze nu op 4 juni in Bodegraven strijden om de felbegeerde nationale titel in haar leeftijdsklasse. Helaas zaten er voor de overige rijders van de W.V. Kapenga Home Center geen ere plaatsen in.

Ook in de overige categorieën werden mooie duels uitgevochten waar bij de wind ook nog eens een “extra tegenstander” bleek te zijn.

Naast Jannet waren er nog 6 andere winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën. Alle winnaars gingen met een prachtige beker en een gouden fietsketting naar huis.

De overige eerste plaatsen in de verschillende categorieën 

Categorie 1: Maureen Abma, WOLVEGA, Categorie 2:Thomas Huitema, RODEN
Categorie 3: Nina Oolders, SCHEEMDA, Categorie 4: Jannet de Vries, DRACHTEN
Categorie 5:Miguel van Tintelen, BAARS Categorie 6 Bjarne Hemme, ERICA
Categorie 7:Johan Veenstra, AUGUSTINUSGA

Artikel is o.a overgenomen door De Drachtster Courant en Smelne Nieuws

Foto's van de wedstrijd vindt u op Foto©HAST.  Binnenkort zijn de foto's ook beschikbaar op Flickr. Hierover verschijnt t.z.t. nog een bericht

PDF logo Volledige uitslag is opgenomen in bijgaand PDF document Drachten uitslagen van NK sel.wedstr.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.