NK Jeugd in Amersfoort 2017

Logo NK Jeugd wielrennen 2017

Het NK is weer voorbij. Het was een prachtige strijd op de Amersfoortse berg waar de renners ongeveer 1/3 van hun afstand moesten klimmen. Voor velen was dit een bijzonder lastige klus. Helaas hebben de renners van ons niet mee kunnen strijden in de bovenste gelederen voor de podiumplekken. 

Jannet de Vries had het in haar rit behoorlijk moeilijk met de berg. Al snel moest ze de kopgroep laten gaan en kwam zo nu en dan alleen te zitten of bij een paar anderen die het ook niet meer helemaal konden volgen. desondanks heeft ze een prachtige 18e plek weten te veroveren in een deelnemersveld van ruim 50 renners.

Arjen Dillema ging mooi met de kopgroep mee. Hij zat continue verborgen in het peloton en wist het tempo en de versnellingen goed te volgen. Arjen is prachtig op een 16 plek gekomen van de ruim 70 renners.

Tot slot mocht Erwin de pedalen vastklikken aan zijn schoenen. Ook hij mocht de grote ronde gaan rijden en moest 7 keer de berg op. Wat was het zwaar voor. Iedere keer dat hij boven kwam zag je dat hij steeds vermoeider werd. Maar we kennen Erwin als en bikkelaar. Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan. Hij bleef volhouden en kwam uiteindelijk als 29 ste boven van de 50 renners. 

Bijgaand de foto's van het evenement met de vooral de WV Kapenga Home Center renners. Wil je meer foto zien kijk dan op website van FOT©HAST . Ook kunnen de foto's worden besteld via de webshop op www.hast.nl

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.