Image Alt

Lidmaatschap

Lidmaatschap

WV Kapenga Home Center uit Drachten is een vereniging die zich hoofdzakelijk richt op de wedstrijdsport. Wanneer je lid wordt van de Wielervereniging wordt je automatisch basislid van de KNWU en kun je meedoen met trainingen, trainingswedstrijden en (inter-)clubwedstrijden. Wanneer je ook officiële KNWU wedstrijden wilt rijden, dan moet je ook een licentie bij de KWNU aanvragen. Als lid krijg je training van deskundige trainers en begeleiders gericht op elk niveau en kun je deelnemen aan verschillende soorten wedstrijden. Elke categorie heeft zijn eigen trainers en begeleiders die je zoveel mogelijk begeleiden in de wielersport, variërend van trainingen tot begeleiding tijdens wedstrijden en van voeding tot onderhoud van je fiets.

 

CONTRIBUTIE

De Wielervereniging heft voor de actieve leden contributie op basis van 3 leeftijdscategorieën: Jeugd, Nieuwelingen/Junioren en Senioren en niet op basis van licentiecategorieën. Naast de actieve leden is er onderscheid tussen passieve leden, donateurs en basisleden (leden zonder wedstrijdlicentie).

Per categorie geldt de volgende contributie per jaar:

Categorie Contributie
Jeugd (m/v) € 55,–
Nieuwelingen en Junioren (m/v) € 70,–
Senioren m/v) € 85,–
Basislidmaatschap € 50,–
Donateurs € 15,–

De contributie wordt aan het begin van het nieuwe kalenderjaar geïnd. Voor vragen over de contributie kun je contact opnemen met de penningmeester via penningmeester@wvdrachten.nl

 

CLUBKLEDING

Wanneer je lid wordt van de Wielervereniging, verwachten we ook dat je onze clubkleding aanschaft.  Je bent namelijk verplicht om trainingen en wedstrijden te rijden in de clubkleding. Je kunt zelf je kledingpakket samenstellen (kleding wordt je eigendom). Er is onder andere keuze uit een koersbroek, lange broek, koersshirt, zomerjas, winterjas, windstopper, snelpak, arm- en beenstukken.

We hebben een contract met Kalas. Via de verenigings webshop van Kalas kun je zelf bepalen welke kleding je wilt aanschaffen. Om kosten voor onze leden te beperken ontvangen Jeugdleden en Leden met een wedstrijdlicentie eenmalig een voucher. Vraag naar de voorwaarden!

LEENFIETSEN

Voor nieuwe jeugdleden zijn er leenfietsen beschikbaar inclusief fietsschoenen. Zo kan je als nieuw lid een seizoen lang proberen of de sport bij je past zonder een grote investering te doen.

 

Wil je eerst liever contact met de vereniging? Je kunt ook een aantal keer komen mee trainen.

Lid worden
  Ouder(s) / Verzorger(s)
  Extra persoonsgegevens ouder/verzorger(s) is alleen van toepassing voor Jeugdleden

  Nummer toevoegen aan de WV Kapenga WhatsApp Community


  Nummer toevoegen aan de WV Kapenga WhatsApp Community  Selecteer het gewenste lidmaatschap:
  DonateurJeugd t/m 14jrNieuweling 15/16jrJunior 17/18jrAmateur 18+Sportklasse 18+Belofte 18+Elite 18+


  Klik op het PDF logo om het machtigingsformulier te downloaden:


  Voeg het ingevulde machtigings formulier toe aan de inschrijving in pdf-formaat:
  Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan, daarom ''verplichten'' we onze leden/ouders/verzorgers om taken binnen de club op te pakken zodat we WV Kapenga Home Center met elkaar draaiende kunnen houden. Indien nodig zal een van de bestuursleden contact met je opnemen.


  Om een indruk te krijgen op welke wijze jij een bijdrage zou kunnen leveren, zijn we benieuwd naar jouw voorkeur om als vrijwilliger de vereniging te ondersteunen? (klik en selecteer)
  Ik zou hulp kunnen bieden bij wedstrijdzakenJe kunt mij voor een bestuurlijke taak benaderenIk zou de vereniging kunnen helpen door mijn inzet bij trainingen o.i.d.Ik zou kunnen helpen bij administratieve takenIk kan de vereniging helpen bij klussen rondom de wielerbaan  In het kader van de privacy wetgeving vragen we je akkoord voor de onderstaande punten.
  1: Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de ledenadministratie.
  2: Je wordt toegevoegd aan de WV Kapenga Home Center WhatApp Community. Via deze Community informeren wij onze leden over vereniging gerelateerde zaken.
  3: Je ontvangt van de vereniging uitnodigingen, informatie en nieuwsberichten.
  4: Foto- en beeldmateriaal kan worden gebruikt voor nieuwsberichten op de website, sociaal media ter promotie van de vereniging.


  Selecteer of je akkoord gaat:
  niet akkoordakkoord
  Of toch eerst even meetrainen

  Meld je gerust aan voor training voor je gelijk lid word