Wedstrijd wielrennen 18+

Amateurs

  /  Amateurs

Amateurs

Bij WV Kapenga Home Center rijden we met een leuke club amateurs van verschillend niveau. De amateurs van Kapenga hebben de leeftijd van 18 tot en met de masters (dames- en heren).

Samen trainen met een gezonde ambitie om jezelf en je teamgenoten beter te maken is het devies. Omdat de amateurs veelal samen trainen met de nieuwelingen en junioren is er inmiddels een grote groep wielrenners, zodat je altijd kan instappen op het door jou gewenste niveau. WV Kapenga Home Center zorgt voor vele faciliteiten als een volgauto, trainingen op de baan en de weg, en ook een voordelig jaarlijks trainingskamp in binnen- of buitenland.

Een deel van de amateurs gaat gezamenlijk naar wedstrijden. Namens de club zetten wij ons beste beentje voor in diverse wedstrijden, competities en andere uitdagingen.
Ben jij nieuwsgierig of het rijden en trainen bij de amateurs van WV Kapenga Home Center iets voor je is stuur dan een mail naar secretariaat@wvdrachten.nl. Binnen een week krijg je een mail terug met de uitnodiging om mee te trainen. Bij deze training maak je vrijblijvend kennis met de trainer(s) die je van aanvullende informatie voorzien die passen bij je ambitieniveau. We kijken uit naar je komst!

 

trainingen

Trainingen voor amateurs zijn er in de winter en het voorjaar op de zaterdag op de weg en gedurende de zomertijd-periode op woensdagavond van 19:00 – 20:30 uur op de wielerbaan. Daarnaast trainen de amateurs ook op eigen gelegenheid en spreken onderling af.

Trainer(s) amateurs: Edser Broers / Teun van der Heide / Jochem Boonstra

 

 

Wedstrijden

Amateurs met een wedstrijdlicentie mogen deelnemen aan:

  • Nationale en districtskampioenschappen, naar keuze:
    • voor Amateurs
    • voor Masters (als je de UCI-code “Masters” op je licentie en de juiste leeftijd hebt)
  • Categorie I wedstrijden voor Masters (als je de UCI-code “Masters” op je licentie hebt)
  • Categorie II wedstrijden: meerdaagse, eendaagse, omlopen en criteriums
  • Categorie II wedstrijden voor Masters (als je de UCI-code “Masters” op je licentie en de juiste leeftijd hebt): meerdaagse, eendaagse, omlopen en criteriums
  • Categorie IV wedstrijden
  • Nationale wedstrijden in het buitenland

 

Naast de wegwedstrijden kan je met je licentie ook deelnemen aan veld-, strand-, en mtb-wedstrijden, zie hiervoor de site van de KNWU.

Wil jij ook meefietsen met de jeugd van Wielervereniging Kapenga Home Center?

Nieuws