Wielervereniging Kapenga Home Center

  /  Nieuws   /  Wielrenclinics voor jeugd door Stef Krul

Wielrenclinics voor jeugd door Stef Krul

De komende 3 weken 6 proeftrainingen voor kinderen

Elk jaar verzorgen we clinics voor basisscholen om kinderen kennis te laten maken met wielrennen. Door de Corona maatregelen konden deze fietsclinics dit jaar niet doorgaan. Om kinderen toch kennis te laten maken met de wielersport hebben we een mooi alternatief. Want zelfs tijdens de Coronacrisis konden wielrenners wel gewoon trainen #ridesolo. Daarom organiseert Wielervereniging Kapenga Home Center clinics voor de jeugd in juni en juli.

Kom trainen als een professional

Een van onze leden is Stef Krul, semi-profwielrenner bij Metec. Hij mocht zelfs stage lopen bij Jumbo-Visma. Omdat door de Corona maatregelen er geen wedstrijden en trainingskampen zijn leek het Stef leek om de jeugd van Drachten e.o. kennis te laten maken met wielrennen. En dat vinden wij ook een heel goed idee. De trainingen vinden plaats op de afgesloten wielerbaan op Sportpark de Fennen bij de ONB voetbalvelden.

We organiseren kennismakingsavonden o.l.v. Stef Krul op dinsdagen en donderdagen tot de zomervakantie van 17:00 tot 18:00 uur.  

Je kunt je inschrijven voor de volgende data:

  • Dinsdag 16 juni
  • Donderdag 18 juni
  • Dinsdag 23 juni
  • Donderdag 25 juni
  • Dinsdag 30 juni
  • Donderdag 2 juli

Geen fiets? Geen probleem

Lijkt het je leuk om kennis te maken met wielrennen dan ben je van harte welkom. Je mag mee trainen op je eigen racefiets (of mountainbike). Heb je geen fiets, helm en fietsschoenen? Geen probleem, die kan je lenen tijdens de clinic. Er zijn voldoende leenfietsen en helmen. Afhankelijk van het aantal opgaven kan het zijn dat je ook meerdere keren deel kan nemen. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Heb je een eigen neem die dan mee. Dus wil je een keer trainen met een echte prof, dan heten we je van harte welkom!

Aanmelden via secretariaat@wvdrachten.nl
Vermeld je naam, telefoonnummer, leeftijd en of je een leenfiets of helm wilt gebruiken.