Wielervereniging Kapenga Home Center

  /  Nieuws   /  Succesvolle Trainingswedstrijd voor Jeugd in Drachten door W.V. Homecenter Kapenga

Succesvolle Trainingswedstrijd voor Jeugd in Drachten door W.V. Homecenter Kapenga

Op 21 mei 2024 vond de derde trainingswedstrijd uit een reeks van zeven plaats op de wielerbaan in Drachten, georganiseerd door W.V. Homecenter Kapenga. De wedstrijd was een groot succes en trok veel enthousiaste jonge wielrenners die streden voor de overwinning in hun categorie.

In alle drie de categorieën werd er fel gestreden, en ondanks de hoge snelheid probeerden diverse renners te ontsnappen uit het peloton. Het kwam uiteindelijk neer op spannende sprints om de ereplaatsen, wat zorgde voor een spectaculair schouwspel voor de toeschouwers.

Groepswinnaars:

  • Categorie 1 (7 t/m 9 jaar): Chris Reitsma
  • Categorie 2 (10 t/m 12 jaar): Yme Feenstra
  • Categorie 3 (13 t/m 15 jaar): Jens Westra

We feliciteren alle winnaars en deelnemers met hun topprestaties. Het meedoen en de sportieve inzet van alle deelnemers zijn al een overwinning op zich!

De volgende wedstrijd in deze spannende reeks vindt plaats op 12 juni tijdens de Willem Visser Memorial, georganiseerd door W.V. Snits. We kijken uit naar een nieuwe ronde van deze mooie competitie.

Doe mee en moedig aan! Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de komende wedstrijden of om de jonge talenten aan te moedigen.

Voor meer informatie over de wedstrijden en inschrijvingen, bezoek de website van W.V. Homecenter Kapenga. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op social media!