Wielervereniging Kapenga Home Center

  /  Nieuws   /  Wielervereniging Kapenga Homecenter Doet Mee aan Beweegweek Sportbedrijf Smallingerland!

Wielervereniging Kapenga Homecenter Doet Mee aan Beweegweek Sportbedrijf Smallingerland!

Wielervereniging Kapenga Homecenter neemt dit jaar deel aan de beweegweek georganiseerd door het Sportbedrijf Smallingerland! Deze geweldige gebeurtenis vindt plaats van 8 t/m 12 juli 2024 en wordt gehouden in het Sportcentrum Drachten, gelegen aan de Leerweg 3.

Evenementdetails:

  • Data: 8 t/m 12 juli 2024
  • Locatie: Sportcentrum Drachten, Leerweg 3
  • Tijden:
    • Ochtend: 09:00 – 11:30 uur
    • Middag: 11:30 – 14:00 uur

Tijdens deze beweegweek krijgen leerlingen van groep 5 tot en met 8 de kans om kennis te maken met verschillende sporten en deel te nemen aan uitdagende clinics en wedstrijden, georganiseerd door diverse sportclubs uit de regio.

Onze Deelname

WV Kapenga Homecenter zal aanwezig zijn met een enthousiaste groep trainers en trainsters. We brengen verschillende racefietsen mee, zodat de kinderen verschillende wieleractiviteiten kunnen proberen. Van basisvaardigheden tot leuke races, er is voor ieder wat wils!

Waarom Meedoen?

Dit is een geweldige kans voor onze club om nieuwe leden te werven en onze sport te promoten. We nodigen dan ook al onze leden uit om aanwezig te zijn en mee te helpen. Jullie aanwezigheid en enthousiasme kunnen anderen inspireren om lid te worden van onze fantastische vereniging.

Extraatje!

Na afloop van de clinics en activiteiten is er voor iedereen een leuk presentje beschikbaar. Een klein bedankje voor hun deelname en enthousiasme!

Kom en Doe Mee!

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn om WV Kapenga Homecenter te vertegenwoordigen en te laten zien waarom wielrennen zo’n geweldige sport is. Laten we samen zorgen voor een onvergetelijke beweegweek!